La Grande Maison Douce – Nederland – Noord Brabant – 20 personen

2.634,00

Familieweekend accommodatie 16 personen Nederland, La Grande Maison Douce – Noord-Brabant. Deze luxe accommodatie met zwembad, privé sauna en jacuzzi is ideaal voor en gezellig weekend met de hele familie. Er zijn 7 slaapkamers. Ideale omgeving om te wandelen. Indien u een luxe familieweekend accommodatie voor 14 tot 16 personen in Nederland zoekt, is dit een aanrader.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Familieweekend accommodatie 16 personen Nederland, met binnenzwembad, sauna en jacuzzi in Brabant.

Deze werkelijk schitterende woonboerderij heeft het echt allemaal. Elke kamer is piekfijn ingericht met heel veel warmte en mooie details, uiteraard is er een grote houten tafel om lekker met z’n allen bij elkaar te zitten, en woonkamer met fijne comfortabele banken en unieke keuken. Overal waar je hier loopt zie en ontdek je steeds weer iets bijzonders.

En dan loop je naar buiten waar de droom verder gaat, in de gigantische tuin zijn diverse zitjes gecreëerd, de jacuzzi is weggewerkt als sierelement in een terrastuin, en op weer een andere plek scharrelen kippen of is er een plekje met mooie waterpartijen en bijzondere bloemen. En alsof dat nog niet genoeg is, staat u nog een tweede gebouw ter beschikking met daarin een wintertuin waar u gezellig bij het haardvuur kunt zitten. Als klap op de vuurpijl treft u dan nog het wellness gedeelte met zwembad (open van half april t/m september) en sauna. Dit huis is werkelijk een belevenis. Indien u een luxe familieweekend accommodatie zoekt met jacuzzi, sauna en zwembad in Nederland, is dit één van de betere opties.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Regio

Plaats

Aantal personen

, ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, ,

Aantal badkamers

, , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,