Vakantievilla Durbuy – 15 personen – Ardennen – Durbuy

1.446,00

Vakantievilla Durbuy voor maximaal 15 personen

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Luxe vakantievilla met inpandig zwembad, sauna en jacuzzi, mooie houthaard, aparte speelruimte, grootse tuin & tennis. Voor (bos-)wandelingen in de Ardeense valleien. Ook fietsen en mountainbiken te huur.

Deze vakantievilla in Durbuy heeft een prachtig panoramisch uitzicht over de valleien en het golfterrein. Je kunt hier mooie wandelingen in de Ardeense valleien maken. Ook fietsen en mountainbiken is er erg in trek en kunnen in de buurt gehuurd worden. Op wandelafstand vind je de schitterende golfbaan. Hier kun je ook iets gaan drinken en lunchen.

Groepsaccommodatie in de Ardennen met wellness

In de villa zijn 7 slaapkamers en 5 badkamers. Je kunt hier genieten van een luxe binnenzwembad (8 meter lengte), sauna, whirlpool-jacuzzi, speelruimte voor kinderen, een ruime living met prachtige houthaard, mooi panoramisch uitzicht, privé tuin op meer dan 1 ha met speeltuintje, privé petanquebaan (jeu de boules) en privé tennisterrein! En als dat nog niet genoeg is: er is ook een biljart, tafelvoetbal (sjotterbak), ping-pong tafel binnen en buiten. Ideaal voor kinderen dus!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , , , ,

Aantal huisdieren

, ,

Aantal slaapkamers

, , , , , ,

Aantal badkamers

, , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,