Voor een villa met privé zwembad België voor groepen 6 tot 60 personen

Je kunt via deze site een villa met privé zwembad België boeken voor groepen van 6 tot wel 60 personen. Alle zwembaden zijn voor alleen gebruik. Je kunt ook een villa met privé zwembad en sauna België voor een groep van 8, 12, 18, 20, 24, 30 personen boeken. Er zijn altijd wel aantrekkelijke aanbiedingen en last minutes aan de Belgische kust en in de Ardennen te vinden.

interhome zomervakantie banner

Villa’s met eigen zwembad Ardennen

Vind hier een villa met privé zwembad Ardennen. Voor familie- en vrienden groepen tot wel 40 personen. Luxe wellness villa’s met optimaal comfort en privacy. Er zijn ook enkele villa’s Ardennen met hottub of Turks stoombad te huur.


Villa met privé zwembad Belgische kust huren

Aan de Belgische kust zijn enkele privé villa’s met eigen zwembad te huur. Deze zijn met name ideaal als je een villa met zwembad aan zee in België zoekt en wilt genieten van je eigen privé zwembad. Deze luxe villa’s en vakantiehuizen aan de kust van België zijn met name geschikt voor groepen van 8, 10, 12, 14 en 16 personen. Grote vakantiehuizen met privé zwembad vind je iets meer aan de Nederlandse Kust dan aan zee in België. Vind hier een overzicht van villa’s met privé zwembad Nederland

Het zwembad bij deze villa’s in België is voor alleen gebruik

Belangrijk, het betreft hier villa’s met privé zwembad. Het zwembad is, tenzij er anders staat vermeld, voor u alleen. Dus privé. Dat betekent dat als de villa op een landgoed ligt met meerdere accommodaties, het zwembad alleen voor gebruik van u en uw gezelschap is. Dus niet voor gemeenschappelijk gebruik.

genieten in prive zwembad

Villa met privé zwembad België huren 6 tot 10 personen

Indien je een vakantievilla met eigen zwembad België zoekt voor een groep van 6 tot 10 personen, is er volop keuze. In deze categorie is de kans groot dat er een last minute villa Ardennen 6, 8, 10 personen met privé zwembad en sauna beschikbaar is. Huisdieren zijn in dit type luxe vakantiehuizen vaak welkom.

Vakantievilla met privé zwembad België 10 tot 20 personen huren

Ook als je een 12, 14, 16 of 18 persoons villa met eigen zwembad in België wilt huren, is er in de regel volop keuze. Veel van deze wellness villa’s 10 tot 20 personen België hebben naast een privé zwembad ook een sauna, buitenjacuzzi of hottub. Omdat deze villa’s zijn bedoeld voor groepen, zijn er weinig last minute aanbiedingen te vinden in deze luxe vakantiehuizen België.

Een villa met privé zwembad België voor groep 20 tot 40 personen vinden

Indien je een vakantievilla met eigen zwembad België wilt huren voor een groep van 20, 24, 28, 30, 34 tot 40 personen, zijn er wat minder mogelijkheden dan bij een villa met zwembad tot 10 tot en met 19 personen. In de Ardennen vind je echter nog een groot en gevarieerd aanbod. Je kunt ook een luxe villa met binnenzwembad, sauna in de Ardennen voor een groep van 20, 24, 30 of 38 personen reserveren. Ideaal voor een familieweekend of vriendenweekend Belgische Ardennen.


Als grote groep een villa met zwembad voor alleengebruik in België huren

Met name in de Ardennen, Luik vind je veel grote vakantiehuizen en villa’s met zwembad voor alleen gebruik. Het is mogelijk een particuliere villa met eigen zwembad in de Ardennen voor een groep van 30, 34, 40 of 50 personen te huren. Er zijn in de Ardennen ook enkele landhuizen en kastelen te huur met privé zwembad.

groep vrienden in een buitenjacuzzi

Kasteel in de Ardennen huren met privé zwembad

Het is mogelijk een kasteel voor 40, 50 a 60 personen te huren met privé zwembad. Zo een groot kasteel is bijvoorbeeld geschikt voor een huwelijksfeest. Er zijn in de Ardennen en elders in België en Luxemburg ook kastelen te huur zonder eigen zwembad. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor familie weekenden en teambuildings activiteiten.

Wellness villa met zwembad in België huren

Net zoals er in Nederland wellness villa’s met privé zwembad zijn, vind je die ook in België. Wellness villa’s leggen het accent met name op wellness voorzieningen zoals hottub, jacuzzi, sauna en Turks stoombad. Als je een weekendje met vrienden, vriendinnen of familieleden wilt relaxen, is het boeken van een wellness villa België een goed idee. Je kunt ook een wellness villa met infrarood sauna huren of whirlpool