Boek hier een villa met privé zwembad Frankrijk.

Een villa met privé zwembad Frankrijk huren? Hier vind je het beste aanbod. Ook voor een luxe vakantievilla Frankrijk met privé zwembad aan de kust. Boek een luxe villa Frankrijk met zwembad en optimale privacy. Ideaal voor een familieweekend, vriendenweekend, vriendinnenweekend of verblijf in het kader van een familie vakantie.

interhome zomervakantie banner

Betaalbare villa’s met privé zwembad in Frankrijk

Wie op zoek is naar een betaalbare villa met privé zwembad in Noord- of Zuid-Frankrijk, vindt deze hier. Of je nu een 8, 10 of 12 persoons villa met privé zwembad aan de Côte d’Azur zoekt of een 6, 8 of 14 persoons vakantievilla met eigen zwembad in Bretagne of Normandië, de mooiste en best geprijsde accommodaties Frankrijk vind je hier. Ook voor een luxe villa Frankrijk met privé sauna en eigen zwembad. PS, kijk ook eens naar de mogelijkheden een villa met privé zwembad in Kroatië te huren.


Goedkope villa met privé zwembad Frankrijk

Vind hier een goedkope villa met privé zwembad Frankrijk. Wij hebben hier een aantal vakantievilla’s met eigen zwembad Frankrijk geselecteerd welke relatief goedkoop zijn. Ook voor een luxe vakantie Frankrijk met hond aan zee.

Villa Frankrijk met privé zwembad aan zee huren

Een villa aan zee huren met privé zwembad, dat is helemaal genieten. Je vindt bij ons exclusieve villa’s met privé zwembad aan zee in Frankrijk. Vaak met mooie tuin, overdekt terras, buitenkeuken en uitzicht op zee.

schelpen zoeken strand

Boek een villa met zwembad Frankrijk voor alleen gebruik

Als je een villa met eigen zwembad in Frankrijk boekt, neem er dan eentje met alleen gebruik. Dat wil zeggen dat het zwembad bij jouw gehuurde villa hoort en exclusief gebruikt wordt door jou en je medereisgenoten. Optimaal genieten en maximale privacy.


Villa privé zwembad Frankrijk en omheinde tuin.

Dat is fijn, een villa met omheinde tuin en privé zwembad in Frankrijk huren. Ideaal voor een luxe vakantie Frankrijk met hond maar natuurlijk ook fijn vanwege de betere privacy. En tenslotte, als er kinderen mee gaan op vakantie naar Frankrijk is een goed omheinde en afgesloten tuin ook niet verkeerd. Ook in verband met de veiligheid.


Als groep een villa met zwembad in Frankrijk huren

Je kunt bij ons ook een vakantievilla met eigen zwembad Frankrijk als groep huren. Er zijn ook villa’s met eigen buitenzwembad Frankrijk voor grote groepen van 16, 18 of 20 personen beschikbaar. Indien je met een groep groter dan 20 personen een groot vakantiehuis Zuid-Frankrijk wilt huren, kies dan voor een groepsaccommodatie Zuid-Frankrijk met privé zwembad. Er zijn ook grote vakantiehuizen met eigen zwembad aan de Franse kust te huur. Boek bijvoorbeeld een groot vakantiehuis Bretagne of Normandië met privé zwembad.


genieten in prive zwembad

Luxe villa Frankrijk met privé sauna en eigen zwembad huren

Er zijn ook wellness villa’s Frankrijk met zwembad én sauna te huur. Dit type villa’s met sauna, vind je met name in Zuid-Frankrijk en zeker aan de Côte d’Azur. Je kunt in bepaalde regio’s van Frankrijk ook een villa met privé zwembad direct aan het water huren. Aantrekkelijk als je bijvoorbeeld wilt vissen tijdens je vakantie Frankrijk.


Met kinderen een villa met privé zwembad Frankrijk huren

Een vakantie met kinderen Frankijk organiseren, eist meer voorbereiding dan een vakantie met alleen volwassenen. Maar kinderen vinden een eigen zwembad bij de villa fantastisch. Het is wellicht een idee om in het kader van een vakantie Frankrijk met kinderen, een villa met tuin, glijbaan, trampoline en tafeltennistafel te huren. Dus ook faciliteiten binnen in de villa. Een open haard in de villa is niet noodzakelijk maar maakt de vakantie Frankrijk wel gezelliger. Vind hier een vakantiehuis Frankrijk met open haard

zwemmen in prive zwembad

Hond mee op vakantie Frankrijk?

Er zijn in heel Frankrijk wel luxe vakantiehuizen, chalets en villa’s te huur waar honden welkom zijn. Als honden zijn toegestaan, staat dat duidelijk bij de omschrijving van dat specifieke vakantiehuis of villa met zwembad vermeld. Het is niet toegestaan dat honden in het zwembad gaan zwemmen. Maar dat zal vooral iedereen duidelijk zijn. Met name Bretagne en Normandië zijn bij veel mensen favoriet voor een vakantie met hond aan de kust van Frankrijk. Een vakantiehuis of villa met hond in Frankrijk huren, is ook leuk in het najaar voor in de mei vakantie. Vind hier unieke vakantiehuizen met hond Frankrijk


Last minute villa met privé zwembad Frankrijk boeken

Voor een last minute vakantie Frankrijk, heb je meestal de mogelijkheid een villa met zwembad te boeken. In de zomermaanden is dat al wel een stuk lastiger. Dan zijn in de bekende vakantiegebieden van Frankrijk de meeste luxe villa’s bezet. Ook voor grote groepen is het boeken van een last minute villa met zwembad niet handig. Er zijn weinig grote vakantieverblijven Frankrijk met privé zwembad beschikbaar en de kans op een “last minute” is klein. Wat een last minute villa met privé zwembad betreft. Mogelijk maak je als groep in Kroatië meer kans. Vind hier villa’s met privé zwembad in Kroatië.


Website van De Vakantie Specialist.

De website villa met privé zwembad.com, is een website van De Vakantie Specialist.