Boek hier een unieke villa met privé zwembad Frankrijk.

Wie op zoek is naar een betaalbare villa met privé zwembad in Noord- of Zuid-Frankrijk, vindt deze hier. Of je nu een 8, 10 of 12 persoons villa met privé zwembad aan de Côte d’Azur zoekt of een 6, 8 of 14 persoons vakantievilla met eigen zwembad in Bretagne of Normandië, de mooiste en best geprijsde accommodaties Frankrijk vind je hier. Ook voor een luxe villa Frankrijk met privé sauna en eigen zwembad.

Boek een villa met zwembad Frankrijk voor alleen gebruik

Als je een villa met eigen zwembad in Frankrijk boekt, neem er dan eentje met alleen gebruik. Dat wil zeggen dat het zwembad bij jouw gehuurde villa hoort en exclusief gebruikt wordt door jou en je medereisgenoten. Optimaal genieten en maximale privacy.

Als groep een villa met zwembad in Frankrijk huren

Je kunt bij ons ook een vakantievilla met eigen zwembad Frankrijk als groep huren. Er zijn ook villa’s met eigen buitenzwembad Frankrijk voor grote groepen van 16, 18 of 20 personen beschikbaar. Indien je met een groep groter dan 20 personen een groot vakantiehuis Zuid-Frankrijk wilt huren, kies dan voor een groepsaccommodatie Zuid-Frankrijk met privé zwembad. Er zijn ook grote vakantiehuizen met eigen zwembad aan de Franse kust te huur. Boek bijvoorbeeld een groot vakantiehuis Bretagne of Normandië met privé zwembad.

genieten in prive zwembad

Luxe villa Frankrijk met privé sauna en eigen zwembad huren

Er zijn ook wellness villa’s Frankrijk met zwembad én sauna te huur. Dit type villa’s met sauna, vind je met name in Zuid-Frankrijk en zeker aan de Côte d’Azur. Je kunt in bepaalde regio’s van Frankrijk ook een villa met privé zwembad direct aan het water huren. Aantrekkelijk als je bijvoorbeeld wilt vissen tijdens je vakantie Frankrijk.

Met kinderen een villa met privé zwembad Frankrijk huren

Een vakantie met kinderen Frankijk organiseren, eist meer voorbereiding dan een vakantie met alleen volwassenen. Maar kinderen vinden een eigen zwembad bij de villa fantastisch. Het is wellicht een idee om in het kader van een vakantie Frankrijk met kinderen, een villa met tuin, glijbaan, trampoline en tafeltennistafel te huren. Dus ook faciliteiten binnen in de villa. Een open haard in de villa is niet noodzakelijk maar maakt de vakantie Frankrijk wel gezelliger. Vind hier een vakantiehuis Frankrijk met open haard

zwemmen in prive zwembad

Hond mee op vakantie Frankrijk?

Er zijn in heel Frankrijk wel luxe vakantiehuizen, chalets en villa’s te huur waar honden welkom zijn. Als honden zijn toegestaan, staat dat duidelijk bij de omschrijving van dat specifieke vakantiehuis of villa met zwembad vermeld. Het is niet toegestaan dat honden in het zwembad gaan zwemmen. Maar dat zal vooral iedereen duidelijk zijn. Met name Bretagne en Normandië zijn bij veel mensen favoriet voor een vakantie met hond aan de kust van Frankrijk. Een vakantiehuis of villa met hond in Frankrijk huren, is ook leuk in het najaar voor in de mei vakantie. Vind hier unieke vakantiehuizen met hond Frankrijk

Last minute villa met privé zwembad Frankrijk boeken

Voor een last minute vakantie Frankrijk, heb je meestal de mogelijkheid een villa met zwembad te boeken. In de zomermaanden is dat al wel een stuk lastiger. Dan zijn in de bekende vakantiegebieden van Frankrijk de meeste luxe villa’s bezet. Ook voor grote groepen is het boeken van een last minute villa met zwembad niet handig. Er zijn weinig grote vakantieverblijven Frankrijk met privé zwembad beschikbaar en de kans op een “last minute” is klein. Wat een last minute villa met privé zwembad betreft. Mogelijk maak je als groep in Kroatië meer kans. Vind hier villa’s met privé zwembad in Kroatië.