Een villa met privé zwembad Italië huren, 300 villa’s.

Je kunt bij ons een unieke villa met privé zwembad in Italië huren. Zwembad voor alleengebruik.
Van een luxe villa met eigen zwembad in Italië voor 4, 8, 14 tot wel 30 á 34 personen. Villa’s met eigen zwembad voor grote groepen in Italië, vind je in de categorie “luxe groepsaccommodaties met privé zwembad Italië. Populaire bestemmingen voor een relax vakantie Italië zijn Toscane, Umbrië, Ligurië, Sicilië, Napels.

interhome zomervakantie banner

Villa’s met privé zwembad Italië voor 4 tot en met 10 personen

Indien je een luxe vakantievilla Italië met privé zwembad wilt reserveren voor een groep van 4, 6, 8 of 10 personen, zijn er veel mogelijkheden. Boek bijvoorbeeld een 8 persoons villa met privé zwembad en sauna aan de Italiaanse meren of een villa 10 personen met zwembad en sauna in Toscane of Umbrië. Het is bijna het hele jaar door een last minute villa met privé zwembad Italië te huren voor kleine groepen tot en met 10 personen.


Voor 10 tot 20 personen een villa met privé zwembad Italië boeken

Als je een 12, 14, 16 of 18 persoons vakantievilla met buitenzwembad in Italië wilt boeken voor bijvoorbeeld een vakantie in juli, augustus of september, heb je iets minder mogelijkheden dan een luxe vakantiehuis Italië met privé zwembad tot 10 personen. Aangeraden wordt om 10 tot 20 persoons vakantiehuizen en villa’s Italië niet last minute te boeken. Grote vakantiehuizen Italië kunnen in de regel voor een lang weekend of midweek geboekt worden.


Stacaravan huren op last minute camping Italië met zwembad

Indien je veel geld wilt besparen, kan je ook kiezen voor een particulier vakantiehuis Italië met privé zwembad of een stacaravan huren op een last minute camping Italië met zwembad. Toegegeven, het verschil tussen een villa met privé zwembad Italië huren en op een camping Italië met zwembad staan, is heel groot. Als de kinderen het voor het zeggen zouden hebben, zou misschien toch een stacaravan huren op een last minute camping met zwembad de voorkeur hebben.

Villa met privé zwembad Italië voor groep 20 tot en met 34 personen huren

Indien je een grote vakantievilla Italië met zwembad voor een familie- of vrienden vakantie wilt huren, heb je er rekening mee te houden dat het aanbod vakantievilla’s met privé zwembad voor grote groepen beperkt is. Dat impliceert dat als je en villa voor 20 tot 34 personen in Italië wilt boeken, je beperkt bent in de opties en je zo een villa voor een grote groep maanden vóór je verblijf moet boeken. Dat geldt niet alleen voor het boeken van een grote villa Italië voor de zomervakantie maar ook ook voor de wintersport. Als je een groepsaccommodatie wintersport in Italië wilt boeken voor een groep tussen de 16 en 30 personen, moet je deze tenminste 6 maanden voor de skivakantie reserveren. Vind hier een wintersport accommodatie grote groep.

villa met prive zwembad

Villa met privé zwembad Italië aan zee huren

Als je de vakantie van je leven wilt boeken, ga dan voor het huren van een luxe vakantiehuis Italië met privé zwembad aan zee. Of kies, als je budget het toe laat, een villa Italië aan zee. Veel particuliere huiseigenaren in Italië verhuren hun villa met zwembad rechtstreeks aan particulieren. Het is via deze website echter ook mogelijk een particuliere vakantiewoning, villa of appartement Italië met eigen zwembad te huren. Voor groepen tot wel 16 á 18 personen.


Boek een villa Italië met alleengebruik zwembad

Als je op zoek gaat naar een vakantievilla Italië met zwembad is het belangrijk goed uit te zoeken of een bepaalde villa met zwembad wel voor alleengebruik is. Als een villa of vakantiehuis Italië op een vakantiepark of landgoed ligt, kan het zijn dan het buitenzwembad niet voor alleengebruik is maar het gebruik ook voor andere gasten op het landgoed of park is. En dat zal nu juist niet de bedoeling zijn. Zoek altijd goed uit privé echt privé is. Het voorkomt teleurstellingen.

genieten in prive zwembad

Villa Italië huren in natuurlijke omgeving?

De één is op zoek naar een villa Italië aan zee en vindt terrasjes, uitgaansmogelijkheden en restaurants belangrijk. De andere heeft juist een voorkeur voor een villa met zwembad in de open lucht op een plek midden in de natuur. Wat dat betreft, kan je in Italië alle kanten op. Indien je een luxe vakantievilla Italië midden in de natuur zoekt, kijk dan bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden in Marche, Umbrië, Elba, Toscane, Ligurië of Sicilië. Daar in Italië vind je met name luxe vakantiehuizen midden in de natuur. Je vindt er ook veel wijngaarden en olijfgaarden.


Villa met privé zwembad in groene Spanje huren?

Als je de voorkeur geeft aan een vakantie in het groene Spanje, dan zijn er bij ons ook volop mogelijkheden. Bezoek de pagina “villa met privé zwembad Spanje” en kijk met name eens naar de mogelijkheden in Andalusië en en de Canarische Eilanden. Ook in landen als Griekenland, Turkije en Portugal vind je een groot aanbod villa’s met privé zwembad welk in een natuurgebied liggen.