Veel aanbiedingen voor boeken van villa met privé zwembad Kroatië

Villa met privé zwembad Kroatië huren? Als je eens wat anders wilt dan een luxe zomervakantie Zuid-Frankrijk, Italië of Spanje, kan je eens denken aan een vakantie Kroatië. Dit land met zijn vele eilanden en natuurschoon, is een fantastische bestemming voor een zon- of strandvakantie. Ook aantrekkelijk voor de watersport.

interhome zomervakantie banner

Villa huren Kroatië met privé zwembad 4 tot 20 personen

Je kunt een 4, 6, 8 of 10 persoons vakantievilla Kroatië met privé zwembad huren maar er zijn ook grote villa’s en vakantiehuizen Kroatië met eigen zwembad te huur. Ook voor groepen 12, 14, 16 tot 20 personen. Met name Kvarner, Istrië en Noord- en Midden-Dalmatië zijn unieke vakantiegebieden.


Villa met privé zwembad Kroatië voor 4 tot 10 personen huren

In de categorie vakantievilla’s Kroatië met privé buiten zwembad, zijn de accommodaties voor 4, 6, 8 of 10 personen rijk vertegenwoordig. Het is dan ook redelijk eenvoudig een luxe vakantiewoning Kroatië met zwembad voor 2 tot 10 personen te huren. Bijna alle vakantiehuizen, appartementen en villa’s in Kroatië zijn particulier eigendom. Ze kunt ze meestal contactloos huren via een solide verhuurorganisatie in Nederland.


Villa’s met eigen zwembad Kroatië 10 tot 20 personen.

Indien je een 12, 14, 16, 18 of 20 persoons villa Kroatië met een eigen zwembad wilt huren, zal je snel ontdekken dat het aanbod en de beschikbaarheid zéér beperkt zijn. Als je een villa met privé zwembad zoekt voor en groep tussen de 10 personen heb je een grotere kans op succes in landen als Portugal, Spanje en Italië. Het is ook mogelijk een villa met privé zwembad in Nederland of België te huren.


Kroatië en watersport.

Door de fantastische ligging aan zee, is Kroatië bij uitstek geschikt om een vakantie binnen Europa aan zee te vieren en ook om watersport te bedrijven. Je vind in Kroatië luxe villa’s met aanlegsteiger voor een boot of jacht en op tal van plekken kan je een boot of sloep huren. Een watersportvakantie Kroatië boeken en verblijven in een luxe villa verblijven met een aanlegsteiger en privé zwembad. Het is genieten in optima forma. Zeker ook aantrekkelijk voor een actieve vakantie op en aan het water met opgroeiende kinderen en jongvolwassenen. Je kunt ook een vakantiehuis aan het water Kroatië huren.

watersport in Kroatië

Vaak fantastisch uitzicht vanuit je vakantievilla Kroatië

Het is natuurlijk geweldig als je vanuit het terras van je luxe villa over de Adriatische zee kunt kijken. En veel van onze villa’s in Istrië, Kvarner en Noord- en Midden Dalmatië hebben uitzicht op zee. Ook vanuit je privé zwembad. In combinatie met het heerlijke weer, de aangename lucht en spiegelende zee is het echt genieten. Je kunt tot in de late uurtjes nog van een geweldig uitzicht genieten en wellicht nog wat verkoeling in het zwembad of ligbad vinden.


Je hebt het zwembad voor je alleen

Een vakantiehuis met een privé zwembad huren, betekent dat je het zwembad helemaal voor jezelf hebt. Dit in tegenstelling tot een zwembad op een vakantiepark welke je bijna altijd moet delen met andere gasten.

genieten in prive zwembad

Huisdieren mee op vakantie naar Kroatië

Kroatië is niet per definitie een huisdiervriendelijk land zoals Duitsland, Oostenrijk Nederland of België. Toch zijn in een groot aantal particuliere vakantiehuizen Kroatië huisdieren welkom. Meestal zijn honden in vakantiehuizen, appartementen en villa’s Kroatië niet in de slaapkamers en badkamer welkom. Maar die regel verschilt van eigenaar tot eigenaar.


Met de auto op vakantie naar Kroatië?

Je kunt met het vliegtuig of auto op vakantie naar Kroatië gaan. Een autovakantie Kroatië vergt best wel de nodige voorbereiding. Een checklist autovakantie kan hierbij helpen. Kijk ook naar de regels van het moeten tonen van het coronapaspoort of QR code. Die regels kunnen per dag gewijzigd worden. Kijk daarom altijd goed naar de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken of de verantwoordelijke overheidsinstantie.