Boek hier een villa met privé zwembad Nederland.

Indien je een luxe villa met privé zwembad in Nederland wil boeken, zit je op deze site meer dan goed. Wij hebben de mooiste vakantievilla’s met eigen zwembad van heel Nederland hier verzameld. Van een 6 of 8 persoons villa met privé zwembad in Drenthe, Overijssel, Zuid-Limburg of Overijssel tot een 10 of 12 persoons villa met sauna en privé zwembad aan de Nederlandse kust. Met een uniek aanbod villa’s met zwembad voor grote groepen.

interhome zomervakantie banner

Villa Nederland huren met zwembad voor alleen gebruik

De villa’s welke worden gepresenteerd op deze website hebben een zwembad voor privé en alleen gebruik. Het zijn dus geen villa’s op vakantieparken waar je het zwembad moet delen met andere gasten. Indien je een villa zoekt met maximale privacy is een omheinde tuin aan te bevelen.

Villa in Nederland met privé zwembad en sauna boeken

Een vakantie of weekendje weg Nederland met verblijf in een villa met sauna en privé zwembad is nog leuker. Je kunt hier een 6, 8 of 10 persoons vakantievilla met privé zwembad en infrarood sauna boeken maar er zijn ook wellness villa’s in Nederland te huur voor groepen van 12, 14, 16 of 18 personen. Hele grote groepen boeken een luxe groepsaccommodatie met eigen zwembad Nederland.


Villa met buitenjacuzzi en privé zwembad Nederland huren

Een buitenjacuzzi in de tuin van je villa met zwembad is van grote toegevoegde waarde. Zeker als je met vrienden of familie een weekendje weg in de meivakantie, herfstvakantie of Kerst vakantie boekt, is het extra genieten. Er zijn in Nederland ook luxe vakantievilla’s met eigen zwembad, sauna én jacuzzi of hottub te huur. Dat zijn de meest geboekte vakantievilla’s van Nederland.

groep vrienden in een buitenjacuzzi

Kies je voor een villa Nederland met buiten- of binnenzwembad?

Bij de keuze van een villa of vakantiehuis met privé zwembad is de belangrijkste vraag. Kies je voor een vakantieverblijf met privé binnen zwembad of buiten zwembad. Het antwoord op die vraag, heeft vooral te maken met prijs en beschikbaarheid. Vakantievilla’s met verwarmd binnenzwembad zijn aanmerkelijk duurder dan die met een buitenzwembad. Daarnaast is de beschikbaarheid en het aanbod beperkt. Vind hier een villa of vakantiehuis met binnenzwembad Nederland.

Rolstoelvriendelijke villa Nederland met eigen zwembad huren

Een aantal van deze luxe wellness vakantievilla’s in Nederland en buitenland zijn rolstoelvriendelijk. Dat houdt meestal in dat personen met een rolstoel of scootmobiel ook met hun hulmiddel bij het zwembad kunnen komen. Er zijn ook villa’s en vakantiehuisjes in Nederland te huur die aangepast zijn voor mindervaliden. In zo een villa is de keuken, badkamer en toilet meestal aangepast. Als er een privé zwembad in of bij de villa aanwezig is, is die meestal toegankelijk voor mindervaliden. Het is bij een vakantie Nederland met één of meer gehandicapten altijd zinvol om na te vragen welke voorzieningen voor mindervaliden er in en rond het zwembad zijn. Neem voor vragen middels dit formulier contact met ons op.

De meeste villa’s met zwembad in Nederland zijn op basis van zelfvoorziening te huur

Wie een villa met privé zwembad in Nederland gaat huren, doet dat meestal op basis van zelfvoorziening. Dat betekent dat je zelf kookt en de keuken daartoe ingericht moet zijn. Een oven in de keuken is natuurlijk een eerste vereiste. Een vaatwasser in de villa is ook prettig. Niemand zit er tijdens zo een weekendje weg met familie of vrienden om de vaat voor een grote groep te doen. Bij iedere villa of luxe vakantiewoning met privé zwembad staat aangegeven wat de faciliteiten zijn. Je kunt dus ook zien of de keuken voldoende is uitgerust voor het bereiden van heerlijke maaltijden.


In ongeveer de helft van de villa’s met zwembad Nederland zijn huisdieren welkom

Het is mogelijk een luxe villa in Nederland met zwembad en huisdier te boeken. Hier zijn huisdieren dus welkom. In de meeste gevallen zijn 1 of 2 honden in de villa welkom. In een beperkt aantal villa’s met zwembad in Gelderland, Overijssel en Drenthe worden 3 honden toegelaten. Het is in die provincies dus mogelijk een vakantie met 3 honden te boeken. Uiteraard zijn huisdieren in het zwembad zelf niet toegestaan. Ook niet in een buitenzwembad.