Een villa met privé zwembad Portugal, huur je hier.

Voor een luxe villa met privé zwembad in Portugal, de Algarve, Lissabon of Noord-Portugal. Ook als je een goedkope villa met privé zwembad in Portugal zoekt. Er zijn hier villa’s met privé zwembad Portugal voor 4,6, 8 tot wel 16 personen te huur. Ook voor een villa aan zee Portugal met verwarmd zwembad en niet op een vakantiepark.

interhome zomervakantie banner

Particuliere villa met privé zwembad Portugal

Bij de keuze van de huur van een vakantievilla met privé zwembad Portugal, kan je kiezen voor een particuliere villa met eigen zwembad Portugal of een verblijf op een villapark. Omdat een zwembad op een villa vakantiepark meestal gedeeld moet worden met andere gasten is er in feite geen sprake van een villa met zwembad voor alleengebruik. Om die reden presenteren wij op deze pagina alleen luxe vakantievilla’s Portugal met privé zwembad particulier. Je vindt de meeste particuliere villa’s Portugal met privé zwembad in de Algarve. De Algarve is binnen Portugal het meest populair bij Nederlanders en Belgen. Zeker voor een luxe vakantie aan zee Portugal.

villa met prive zwembad Portugal

Villa met privé zwembad Portugal en WIFI huren

Niet alle vakantievilla’s in Portugal met eigen zwembad beschikken over WIFI. Indien een goede internetverbinding tijdens je luxe vakantie Portugal belangrijk is, bijvoorbeeld omdat je in Portugal overwintert, is het zaak een villa Portugal te vinden met WIFI en zwembad. Dat de internetverbinding in Portugal niet overal optimaal is, geldt zelfs voor villa’s met privé zwembad in De Algarve. Het is wel mogelijk om bijvoorbeeld een 8, 10 of 12 persoons vakantievilla met verwarmd privé buitenzwembad én goed internet te huren.


Villa met privé zwembad Portugal en omheinde tuin vinden

Indien een omheinde tuin bij je vakantievilla Portugal belangrijk is, hebben we goed nieuws voor je. Je kunt een 8 of 10 persoons villa Algarve met privé zwembad en omheinde tuin huren. Ideaal als je een luxe vakantie Algarve met kinderen of hond wilt vieren en wel net zo veilig. Daarnaast is een vakantieverblijf Portugal huren met ommuurde of omheinde tuin ook prettig bij een luxe vakantie aan zee of in stad of binnenland Portugal waarbij je optimale privacy wilt.


Villa’s Portugal met privé zwembad en aan golfbaan

Als golfen je lust en je leven is en je ook graag tijdens je vakantie Portugal in een villa met privé zwembad verblijft, is het goed om te weten dat je een villa met privé zwembad Portugal in de directe omgeving van een golfbaan kunt huren. Huur bijvoorbeeld een villa 10 personen in de omgeving van een golfterrein in Lissabon . Je vindt deze luxe 10 persoons vakantievilla met zwembad en golfmogelijkheid in Quinta do Conde. Deze 10 persoons villa met privé zwembad en golfmogelijkheid in Quinta do Conde heeft 5 slaapkamers en 4 badkamers en heeft maar liefst een oppervlakte van 500 m2.

golfbaan Zuid Europa

Villa met privé zwembad Portugal huren waar huisdieren welkom zijn

Je kunt zeker wel een villa Portugal reserveren met verwarmd privé zwembad en hond. In diverse vakantievilla’s met privé zwembad Portugal en dan met name de Algarve zijn 1 of 2 huisdieren welkom. Wel betaald je een tarief per hond per nacht en dien je rekening te houden met het feit dat in Portugal andere regels gelden voor een vakantie met hond dan in Nederland of België. Vind hier de regels voor vakantie met honden in Portugal


Villa met privé zwembad Portugal tot 10 personen

Indien je met 4, 6, 8 of 9 personen een vakantievilla Portugal wil reserveren met verwarmd privé zwembad, heb je een ruime keuze. Ook voor een villa Portugal aan zee met privé zwembad, WIFI en hond. Met name de 6 en 8 persoons villa’s met privé zwembad zijn ruim vertegenwoordigd. Ook kindvriendelijke en familie villa’s Algarve.


Vakantievilla’s met privé zwembad Portugal 10 personen

Wie een 10 persoons villa met verwarmd buitenzwembad Portugal zoekt, heeft nog steeds een ruime keuze. Je kunt binnen deze categorie villa’s Portugal kiezen voor een vakantievilla Algarve aan zee met eigen zwembad en 5 slaapkamers.

Villa Casa Netuno V6 - Portugal - Algarve - 12 personen img

Villa Portugal 12, 14, 16 personen huren met eigen zwembad

Indien je en 12, 14 of 16 persoons vakantievilla Portugal zoekt met privé buitenzwembad ontdek je al snel dat het aanbod in grote villa’s met eigen zwembad beperkt is. We raden je aan om een villa met eigen zwembad Portugal voor een grote groep ruim op tijd te boeken en niet te wachten op beschikbaar last minute aanbod.

Last minute villa’s met privé zwembad Portugal

Last minute vakantie Portugal boeken en op zoek naar een goedkope villa Algarve, Noord-Portugal of Lissabon met privé zwembad? Soms zijn last minute bungalows en villa’s met eigen zwembad Portugal beschikbaar. Dat zal echtere mondjesmaat zijn en meestal alleen door annulering. Als je er in slaagt een last minute vakantievilla met zwembad Portugal te bemachtigen, zal dat meestal wel met een aantrekkelijke last minute korting zijn die kan oplopen tot wel 30 %.

villa aan zee met prive zwembad

Waarom kiezen voor een villa met eigen zwembad Portugal?

Veel Nederlanders en Belgen kiezen voor Portugal en met name de Algarve. Waarom kiezen ze bijvoorbeeld niet voor een villa met privé zwembad Spanje, Italië of Turkije? Volgens ervaringsdeskundigen is Portugal en dan met name de Algarve wat gemoedelijker dan Spanje, Turkije of Italië. De Algarve is ook aantrekkelijk in het kader van een autovakantie naar de zon. Daar komt bij dat veel mensen lovend zijn over de kwaliteit van het eten, drinken en de gastvrijheid van het land. Zie hier waarom velen kiezen voor een super luxe vakantie aan zee in Portugal.